Ældreroningsberetninger

Ældreroernes afdansningsbal - 2. april 2017

Torsdag, den 30. marts var 21 glade Ældreroere til ”afdansningsbal” i roklubben.

50 ældreroere på besøg hos Skive Roklub - 4. september 2016

I slutningen af august var jeg sammen med 50 af vores ældreroere på besøg hos ældreroerne i Skive Roklub. Turen foregik i privatbiler, der blev fyldt op med deltagere, som ikke selv havde bil til rådighed. Besøget varede i tre dage, hvor Skive Roklub i to dage stillede robåde og lokale styrmænd til rådighed for os. Alle deltagerne fik på den måde mulighed for at ro mindst en af dagene. Overnatninger og bespisning fandt sted på Hotel Strandtangen, som ligger meget tæt ved Skive Roklubs flotte klubhus med masser af inriggere og gigbåde samt moderne indendørs træningsfaciliteter. Ældste deltager på turen var 82 – den yngste 62 år, og deltagerne var fordelt ligeligt mellem kvinder og mænd.

Tur til Københavns Roklub den 13/8 2013 - 8. oktober 2013

Beretning fra Københavnertur.

Humlebæktur/retur - 8. oktober 2013

Beretninger fra Humlebæks besøg hos ældreroerne og vores besøg hos dem.

Sofiero - 1. juni 2009

Så kommer billederne fra ældreroernes tur til Sofiero Slot fredag den 15. maj.

Quer durch Berlin - 13. november 2007

Båd 83, 84 og 85 lå klar på Spree floden og ventede på at komme frem til startpositionen, hvor vi én ad gangen skulle have GO-signal. Starteren sad ved et lille telt på bredden ind til Charlottenburg Slottets park.

Ældreroning, besøg fra Birkerød Roklub - 3. juni 2007

Ældreroerne har efterhånden fået etableret kontakt med omkring 8 venskabsklubber som på skift besøges og kommer på besøg hos os.

Hr. Wagner åbner badesæsonen - 3. juni 2007

Ældreroeren Wagner tager virkelig det med svømmeprøven alvorligt.

Ældreroning, besøg fra fysioterapeutskolen - 8. maj 2007

Fysioterapeutskolens lærer, Wanda, holder indlæg om vigtigheden af sund motion, ikke blot for ældre mennesker som ældreroerne i Fredensborg Roklub, men for mennesker i alle aldre.

Ældreroning, afslutningsfest 2006 - 7. april 2007

Temaet for ældreroernes afslutningsfest i efteråret 2006 var ”James Bond”.