Gamle opslag

Standerhejsning 2018 - 9. april 2018

Fornem start på sæsonen for Fredensborg Roklub. Pressemeddelelse, også sendt til UgeNyt.

Kæntringsvideo - 6. april 2018

Ældreroerne har stået for en opdatering af sikkerheds-/kæntringsvideoen, der ligger på siden Artikler. Det er en YouTube video, tag et kig!

Vesta's Veterans Head of the River Race 2018 - 2. april 2018

Fredensborg roede race med 201 andre 8’ere på Themsen. Det var første gang undertegnede roede Vesta Veterans’ Head of the River Race – og sikke en oplevelse!

Svømmeprøver - vigtigt - 1. april 2018

Tiden nærmer sig med meget hastige skridt til at vi endelig kan komme på vandet.

Husk at låse portene - 20. marts 2018

Hej alle, da  der på det sidste er registreret, at portene - specielt den ind til værkstedet - har stået ulåst, bedes alle tjekke,  at alle porte er låst, inden sidste mand /quinde forlader klubben. RoHilsen og på forhånd tak, bestyrelsen.

Ergometer-DM - 26. februar 2018

Året er startet godt for Fredensborg Roklub.

En kæmpe tak - 21. januar 2018

"From all of us, to all of you"

Til orientering - 19. januar 2018

Da der er konstateret en del skader på vores både, når ski-ergometeret flyttes rundt, vil det fremover blive gjort fast, så det ikke kan flyttes.

Bestyrelsen.

Svømmeprøver 2018 - 10. januar 2018

Hej alle, så er der små 1½ måned til standerhejsning, og der er stadig god tid til at få aflagt den årlige svømmeprøve - så bare i vandet og få den klaret inden da.

Tid til kontingentbetaling - 2. januar 2018

Deadline er 15. januar.