Gamle opslag

Førstehjælpskursus - 14. februar 2019

Fredensborg Kommune har sendt en invitation til førstehjælpskursus, læs her: Førstehjælpskursus 2019. Tilmelding er på egen hånd, som anført i invitationen, ikke via roklubben.

Kunne du tænke dig at ro i Fredensborg Roklub? - 10. februar 2019

Sæsonen nærmer sig så småt, og vi hilser potentielle nye medlemmer, øvede som uøvede, velkomne. Vil du læse mere om indmeldelse og roskole, har vi samlet information og kontaktoplysninger her: Indmeldelse. Denne information kan også til enhver tid tilgås under Diverse/Ny roer? ude til venstre her på forsiden, og under Om Klubben i topmenuen. Håber at se nye medlemmer til den kommende sæson!

Europa - og Danmarks Mesterskaber i Gladsaxe Hallen 2019 - 28. januar 2019

I lørdags d. 26 januar, var vi 2 ( jeg skriver to) modige master quinder, der havde tilmeldt sig til denne konkurrence.

Vinterklargøring - 6. januar 2019

Ældreroerne i fuld gang med istandsættelse af motionsbådene og maling af årer.

Nye datoer m.m. - 4. januar 2019

Webhamsteren har netop lagt diverse datoer ind i kalenderen her på siden, og opfordrer alle, der synes der mangler noget, til at melde ind, så kommer det på så hurtigt som muligt. Gerne også lidt info om yogaen, der er omtalt i seneste betyrelsesreferat.

Hilsen Sanne