Gamle opslag

EURO Master i München fra 26. til d. 29. juli 2018 - 2. august 2018

Så har Fredensborg Roklubs mastersroere igen været i kamp for at vise flaget.

Til alle medlemmer - 14. juli 2018

Det skal hermed på det kraftigste indskærpes, at alle klubbens medlemmer overholder gældende færdselsregler,  - nemlig når der bliver roet fra klubben og nordpå op langs slotsparken, skal man ro inde, og ror man over på Nødebosiden skal man ro ude når man går nordpå, og selvfølgelig modsat når man skal hjem igen. Det vil sige, at man altid skal holde til HØJRE  (og have de modsat gående på sin bagbords side..)

Sorø Regatta 2018 - i bragende sol - 14. juli 2018

I sidste weekend var vi 16, der tog turen til Sorø både lørdag og søndag – årets Sorø Regatta løb af stablen og Fredensborg var, som vanligt, godt repræsenteret i Masters-klassen.

Lidt om torsdagsgrill, det nye Faste Arrangement - 17. juni 2018

Nej, vi rister ikke medlemmer over åben ild, men hver torsdag henover sommeren tændes op i grillen efter "normal" træning/roning, dvs ca kl . 19 og alle, der har lyst, kan medbringe egen mad til grill og hygge. Vel mødt!

Skt. Hans - 17. juni 2018

Pga. tørken er seneste nyt at det årlige Skt. Hans bål i roklubben desværre må aflyses...

Travalje roning - 5. juni 2018

En anderledes rooplevelse.

Bagsværd Sø lørdag og søndag d. 20 - 21 maj 2018 - 2. juni 2018

Årets første danske kortbaneregatta.

GDPR - Vigtigt nyt omkring behandling af persondata - 25. maj 2018

I dag - 25. maj 2018 - træder EU's nye regler for Persondatabehandling i kraft. Derfor har Bestyrelsen i henhold til reglerne udarbejdet en beskrivelse af hvordan persondata håndteres i Fredensborg Roklub, samt hvem der er ansvarlige for denne behandling. Dette kan findes her: Vedtægter, reglementer og vejledninger.

Langtur - 6. maj 2018

Langtur til England - bådtrailer og 2-års inrigger Kobæk vil være i England fra 21. maj - 8. juni 2018.

Standerhejsning 2018 - 9. april 2018

Fornem start på sæsonen for Fredensborg Roklub. Pressemeddelelse, også sendt til UgeNyt.