Humlebæk roklub inviterer!

Tilmeldingsfrist:

Onsdag, 15. august 2018

Kære Fredensborgroere

Humlebæk Roklub inviterer jer hermed til at komme og ro og spise sammen med os torsdag 23.8.2018.

I møder hos os kl. 16.50 senest.

Kl. 17.00 bliver bådholdene sat, og vi ror ud på et forhåbentlig stille Øresund.

Kl. ca. 19.30 er middagen klar.

Middagen koster kr. 50,-, drikkelse kan købes i klubben til absolut rimelige priser.

Flere af jer kender størrelsen på vores stue, så derfor bliver der et maximum antal fra Fredensborg på 18, så er der også plads til nogle af vores egne roere.

Af hensyn til madholdet vil vi meget gerne bede om en tilbagemelding på antal senest torsdag 16.8.

(tilmeldingen her på hjemmesiden er dagen før, af hensyn til Ulla, der vistnok samler tilmeldingerne, ik' Ulla?)

Vi glæder os til at se jer

Mange hilsener

Karen