EURO Master i München fra 26. til d. 29. juli 2018

Så har Fredensborg Roklubs mastersroere igen været i kamp for at vise flaget. Denne gang til EURO Masters i München fra torsdag d. 26. til 29. juli.

Det var en stort hold, der kørte sydpå og dejligt at vi fik 2 ”nye” medlemmer med i folden, nemlig Thomas og Sander, der ville prøve, hvad sådan et stævne indebar, og efterfølgende måtte sande, at der blev roet MEGET stærkt.

Svend Aage og Kim var ”trailerholdet”, der kørte bådene til og fra München, og vi havde fået lov at låne (sponsoreret) Reiner Modest store bil til at trække traileren med = super flot.

Dame holdet bestod af:

Anne Mette Jørgensen, Bettina Cervin, Hanne Nørskov Pedersen, Lizzie Haastrup, Sanne Hansen, Sanne Poulin, Karin Bodelund, Ulla Poulsen og Merete Boldt

Herre holdet bestod af:

Bent Andersen, Jan Nørskov Pedersen, Kim Børgesen, Hans Tapper, Ole Quist, Ole Jørgensen, Søren Heinrichsen, Thomas Dohm Pedersen, Sander Viscor, Svend Aage Nielsen og Terkel Jespersen.

Vejret i München var total flot og som i Danmark, varmt, solrigt og stille så perfekte forhold til konkurrencen, lidt bortset fra varmen (op til 33°C), der var slem, når man samtidig skulle præsterer max.

Der var ca. 2500 deltagere fra 38 forskellige lande og i tilmeldingen var vi så højt oppe som den sjette bedste, så det må siges at vi var flittige til start, nemlig ikke mindre end 40 gange lå klubbens medlemmer klar i starthullet.

Og heller ikke i München slap vi for lidt dramatik, nemlig da WE4x med Karin, Ulla, en Sorø og NRV dame gik fra start, knækkede den ene åre, så de måtte ro stille hjem på tre cylindre, øv hvor surt.

Resultaterne var flotte, og der var rigtig mange ”meget tæt på”, men som så mange andre steder, er det ”kun” førstepladser der tæller.

Disse blev vundet af:

Sanne H og Merete i WF2x = i første løb, og så var overliggeren ligesom lagt  :o)
Bettina og Sanne P i WC2x efter et tæt opløb (dog, 3sek, red.)
Kim i G1x
Merete med Master International i WG8+
Merete og tysk dame i WH2x
Merete og engelske / fransk dame i WH4x