Opråb, hjælp søges!

Kære alle

For at komme i mål med DM 2018 har vi brug for, at alle giver en hånd med. Sjællands Regattaforening trækker i forvejen et kæmpe læs, og Københavns Regattaforening stiller også med dygtige folk på dagen.

Men vi har stadigvæk brug for mere hjælp. Derfor denne mail til alle klubber vi forventer stiller til start til DM 2018. For at få et godt DM må vi alle hjælpe ekstraordinært til.

Vi har brug for hjælp til følgende:

Lørdag den 22. september fra kl. 8:00 og hele dagen i Sorø
    Hjælp til at lægge banerne ud. Bagsværd og Lyngby Roklub har budt ind på denne. Ikke behov for yderligere ressourcer.

Lørdag den 6.10 kl. 10-14 i Sorø
    Hjælp til at sætte regattafrokosten på bordet og rydde af.
    2 mand mangler. Hvem byder ind?

Lørdag den 13.10 fra kl. 8:00 og hele dagen i Sorø
    Hjælp til at tage banerne op.

4 mand mangler. Hvem byder ind?

Søndag den 08.10 kl. 9-12 i Sorø
    Nedpakning af regattaen. Diverse forefaldende arbejde.

4 mand mangler. Hvem byder ind? (Jeg har haft en konstruktiv dialog med Holstebro og Aalborg som gerne vil finde hænder såfremt roerne overnatter efter DM festen. De vender tilbage asap).

Mandag den 08.10 efter fyraften (tidspunkt afhænger af vognmanden) i Sorø
    Broerne skal tages op.

2 mand mangler. Hvem byder ind?

Hvad går opgaverne ud på?
Spørgsmål til ovenstående opgaver skal stilles til formand for Sjællands Regattaforening susanne-tommyatmail123 [dot] dk (Tommy Knudsen).

Deadline
Meld venligst retur senest 15. september med hvilke opgaver I kan påtage jer. Jeg laver status den 16.09 og vender tilbage til jer igen hvis der er ledige opgaver.

Anna Karina Eli Gravad
Projektleder | Dansk Forening for Rosport