Nyttige links

Diverse ro-links

Dansk Forening for Rosport, DFfR, har en glimrende hjemmeside:
DFfR

Indendørsroning, hjemmeside for regattatilmelding, -information og -resultater:
tilmeld.roning.dk

FISAs hjemmeside, med masser af internationalt ronyt:
World Rowing

Masser af robilleder fra regatter i ind- og udland (Svend Aages fotoside):
www.rowing.dk

Vinter 8GP (resultater, placeringer, indberetning etc.) kan findes på:
8GP vinter

Romaskiner, kaproningsårer, ro-computere, skimaskiner, rotøj og meget mere hos Concept2 Danmark (Modest Sport):
Concept2 Danmark

Amerikansk side om roningens historie:
Rowing history

Vejret

Der ligger en bøje ude på søen ud for Løjtnantens lysthus med en vind- og temperaturmåler. Bemærk at vindmåleren ligger i 2,5 m højde. De officielle vindhastigheder fra f.eks. DMI er altid i 10 m højde, dvs. har en smule højere vindhastighed:
Vejret på søen

Denne vejrstation befinder sig på Bournonvillesvej i Fredensborg by. Der er høje træer med nord og vest, som giver læ. Vinde fra disse retninger vil derfor måles for små:
Vejret i Fredensborg

Og så selvfølgelig DMI, med regionalvejr, byvejr, 48 timers prognoser, regnradar og meget mere:
DMI

Naturen omkring søen

Vil du vide mere om Esrum Sø og naturen omkring den, så er der en udmærket side hos
Skov- og Naturstyrelsen

Har I flere gode links, så send en mail til webmasteratfredensborgroklub [dot] dk (Hjemmesiden).