Roer til roer

Blå dunvest savnes!!

Kære alle

Jeg var i roklubben tirsdag formiddag (d. 17. april) og glemte min blå dunvest, mærke Junge, str. 42 (M) på knagerækken i damernes omklædningsrum. Vesten blev set af Merete Boldt tirsdag aften. Jeg fandt først ud af det her til morgen, og da jeg var til roning her torsdag formiddag, ledte jeg efter vesten overalt i roklubbens lokaler. Vesten var ikke at finde.

Mon en venlig sjæl har gemt den et sikkert sted, eller er der en roer, der ved en fejltagelse har fået den med hjem i tasken.

Jeg kan kontaktes på Mob: 2820 3618.

hilsen, Lene Henrichsen, medlem nr. 52

Lille høre apparat er i dag fundet

Det blev fundet på gulvet i Fitness lokalet og ligger nu på den hvide hylde over affalds beholderen samme sted.
Venlig hilsen Carsten Høyer

Vinter badning

Nu er der en masse snak om vinterbadning i klubben 
kan man bare starte vinterbadning uden at det har været oppe på en generalforsamling og blive godkendt
hvilke regler gælder der for vinterbadning , svømmeprøve , hvad vis der sker en ulykke osv 
hvad skal man betale for at vinterbade , hvad med alt det vand man trækker igennem klubben , trapper , omklædning 
hvad men nøgenhed på klubbens areal 
er dette nu helt gennemtænkt 
mvh Søren Eriksen 

Knæk cancer 2017

Kære rovenner
 
I foråret lancerede vi ideen omkring indsamling til Knæk Cancer ud fra de kilometre, vi ror io løbet af sæsonen.
Heldigvis fik vi mange positive tilkendsegivelser fra jer.
Nu er det meget snart Knæk Cancer Uge, og vi vil bede jer, der vil donere et beløb/roet kilometer eller bare et beløg til Knæk Cancer, om at gå ind på følgende link:
https://cancer.tv2.dk/profil/fredensborg-roklub-støtter-knæk-cancer
hvor der er frit spil - alle bidrag er velkomne
Har du fx roet 500 kilometrer og vil donere 25 øre/km, så indbetaler du 0,25 x 500 = 125,- kroner.
I afgør selv om I vil bidrage med navn eller som anonym.
I afgør ligeledes på hjemmesiden, om I vil have et skattefradrag for jeres donation. I påkommende tilfælde skal I indtaste jeres personnummer i det anførte felt.
 
Vi håber på, at de mange roede kilometre vil give sig udslag i et rigtigt pænt beløb til det mere end gode formål.
På indsamlingsgruppens vegne
 
Steen O. 

motionsroning

Er der nogen til motionsroning i dag 31/8 kl.17.00?
I mandags var der ingen på trods af perfekt vejr.

Hejsa, jeg er desværre meget

Hejsa, jeg er desværre meget arbejdsramt, så jeg kommer ikke i dag. Mvh. Lærke

Knæk Cancer

Tak til dig, Steen Olesen, for dit gode initiativ og dit store arbejde for at samle penge ind til "Knæk Cancer" i 2017.
Vi synes, at det er en god idé, at også vi medlemmer frivilligt kan tegne os for et mindre beløb pr. roet kilometer i sæsonen. Vi har et mål om begge at nå 1000 km, og vi vil snarest og anonymt give dig besked om, hvor mange penge vi vil donere pr. km.
Maria og Poul Calmann-Hinke 

Ældreroerne's Vinterfest 2016

Først vil jeg gerne ha' lov, at sige tusind tak for en fantastisk vinterfest 2016.
Så vil jeg gerne ha' lov at takke de ældreroer, der stemte på mig som året's ældreroer 2016.
Rohilsen 
129 Mogens Christiansen 

Kalenderen

Hej alle, jeg har opdateret kalenderen her på hjemmesiden med div. arrangementer, jeg kender til, typisk de regattaer mastersroerne plejer at tage til, og hvad jeg ellers lige ved. Men det er jo ikke alt jeg ved og kender til, så kom endelig med relevante arrangementer, der også skal i klubbens kalender! Hilsen Sanne.

mails til Hjemmesiden

Hej alle

Der har været lidt kuk i mails til webmaster@fredensborgroklub de seneste par uger (?), så hvis du har mailet mig noget, jeg ikke har reageret på, er det sikkert fordi mailen er forsvundet i et sort hul. Det skulle virke nu...

Til hele klubben

Til hele klubben Jeg har nu trænet Cecille ca 1 1/2 år der har været mange ting som klubben og jeg ikke har været enige om Jeg har ønsket at få helt klar retnings line for hvad klubben ville med kaproning her drejer det sig om både . Penge . Opbakning . Være glade for at der måske kunne komme liv i kaproning Det har ikke været muligt desværre . Klubben kan ikke afsætte penge til kaproning Så jeg kan ikke forstå at man sætter værksted gulv til 50000kr højre end kaproning som muligvis kunne skabe lidt liv i klubben Jeg er nu kommet så langt at jeg ikke vil slås mere med klubben jeg er kommet dertil at jeg tror ikke klubben vil kaproning Og stopper som træner for Cecille og Casper Jeg ved ikke lige nu hvor Cecille vil ro det kommende år Med Venlig Hilsen Søren Eriksen

Kære Søren - kære alle

Kære Søren - kære alle andre medlemmer. Det er ærgerligt, at du standser som træner - du har lagt mange timer i det, Cecilie og Kasper har været meget glade for det, og det skal du have stor tak for på klubbens vegne. Men det er din beslutning, og den respekterer jeg naturligvis. Det undrer mig dog, at du forklarer dit stop som træner med, at klubben ikke vil kaproning. Jeg holdt et møde med dig i efteråret, hvor jeg fortalte dig, at bestyrelsen bakkede fuldt op om ungdomskaproningen, og så sent som i denne uge har jeg fortalt dig (efter at du igen havde spurgt, hvad klubben vil med kaproning), at : 1. Der er sat 12.000 kr af på budgettet for 2016 til ungdomskaproning, hvilket er 50 pct mere end det beløb, der blev brugt sidste år 2. Ungdomsafdelingen planlægger en 'sandkasse' for nye ungdomskaproere, med start ved ca 3 kaproninger i årets løb, for at få flere unge til at interessere sig for kaproning. Der er frivillige trænere på plads til dette arbejde. 3. Jan NP og Søren H har lovet at koordinere tilmeldinger, transport m.v for at sikre logistikken bag de unges aktiviteter. 4. Der er møde i kaproningsudvalget den 19. januar, hvor alle øvrige praktiske spørgsmål vedr. de unge bliver aftalt, herunder hvem, der træner hvilke roere hvornår. (Dette møde er/var du inviteret til, dels som medlem af udvalget, dels i din egenskab af træner). Det er muligt, at du mener, at dette ikke er et tilstrækkeligt tilbud til de unge roere i FR. Det er jeg uenig i. Jeg synes, at vi gør, hvad vi kan med de muligheder og ressourcer, økonomisk og menneskeligt, vi råder over. Mange hilsner Ulla/ formand

Hej Sanne

Hej Sanne Kan du sætte det ind på klubsiden Hilsen Søren

Faste arrangementer

Husk at sende oplysninger om faste arrangementer til Webmaster, hvis de skal på i venstre menusøjle. Et par linjers tekst, tidspunkter, dag og slutdato.... Mange tak.

Hej jeg har prøvet at

Hej jeg har prøvet at tilmelde mig julearrangementet d. 3.12. via hjemmesiden. Det er tilsyneladende ikke muligt. Håber det kan lade sig gøre på denne måde. Venlig hilsen Morten medl. 138.

Mandag den 09-02 kl. 1100.

Mandag den 09-02 kl. 1100. I mændenes brusebad er der to efterladte shampoos. Matas SILKEBLØD shampoo (helt ny og ret dyr) samt en mere alm. lidt brugt. Undertegnede har sat dem i tredie skab fra højre på øverste hylde. KJF 13

Jeg vil meget gerne købe et

Jeg vil meget gerne købe et af de brugte ergometre, Jeg har aftalt det med Merete Glad forårs hilsen fra Dorte Munkholm nr. 100