Roer til roer

Sankt Hans Bål.

Hej alle roere.
Pga. af tørken har vi idag forespurgt hos Brandvæsenet om afbrænding af bål også gælder vores Sankt Hans bål på søen.
Svaret kom promte, at det også gjaldt bål på Esrum sø.
Så desværre har vi set os nødsaget til at aflyse vores traditionsrigeaften
Øv Øv
Rohilsen
Poul Eisenhardt

Tæt på hændelse i torsdags den10.05.2018

Kære alle roere i vorers dejlige klub.
Torsdag morgen var jeg med ude i en gigfirer. Vi glædede os over, at der stadig ikke er lagt bøjer ud til svømmebanene, og vi håber på, de ikke kommer.
Vi var en tur til Landevejen, og på vejen tilbage observerede jeg som etter, at  der var en svømmer/dykker med en meget fin "markeringsballon" på søen omkring Kongebroen.
Vi observede senere en 4x med høj fart, der havde en kurs lidt længere inde end vores. Vi var i vores båd enige om, at det så ud som noget, der kunne gå meget galt.
Desværre var vi så langt fra de implicerede, at vi ikke ville kunne råbe dem op. Vi kunne se, at dykkeren/svømmeren brugte alle midler for at gøre opmærksom på sig, der var bl.a. "vinkeflag" på toppen af "markeringsballonen", der var sat megen aktivitet i.
Vi ved ikke, hvad der skete, men det var en klar opbremning fra 4x lige inden det gik galt - muligvis så det farligere ud fra, hvor vi var placeret.

Uanset hvad, dette er ikke andet end en information om, at selv med en svømmer/dykker med så fin markering, kan det måske gå galt, så pas på der ude. Vi er desværre den "stærke part", der får skylden, hvis noget sker.  Det er ikke sikkert, at alle andre svømmere/dykkere er lige så gode til at markere sig, som den vi så. Dejligt ingen kom til skade.

Hav nogle sikre og gode roture
Hilsen Steen O

Blå dunvest savnes!!

Kære alle

Jeg var i roklubben tirsdag formiddag (d. 17. april) og glemte min blå dunvest, mærke Junge, str. 42 (M) på knagerækken i damernes omklædningsrum. Vesten blev set af Merete Boldt tirsdag aften. Jeg fandt først ud af det her til morgen, og da jeg var til roning her torsdag formiddag, ledte jeg efter vesten overalt i roklubbens lokaler. Vesten var ikke at finde.

Mon en venlig sjæl har gemt den et sikkert sted, eller er der en roer, der ved en fejltagelse har fået den med hjem i tasken.

Jeg kan kontaktes på Mob: 2820 3618.

hilsen, Lene Henrichsen, medlem nr. 52

Lille høre apparat er i dag fundet

Det blev fundet på gulvet i Fitness lokalet og ligger nu på den hvide hylde over affalds beholderen samme sted.
Venlig hilsen Carsten Høyer

Vinter badning

Nu er der en masse snak om vinterbadning i klubben
kan man bare starte vinterbadning uden at det har været oppe på en generalforsamling og blive godkendt
hvilke regler gælder der for vinterbadning , svømmeprøve , hvad vis der sker en ulykke osv
hvad skal man betale for at vinterbade , hvad med alt det vand man trækker igennem klubben , trapper , omklædning
hvad men nøgenhed på klubbens areal
er dette nu helt gennemtænkt
mvh Søren Eriksen

Knæk cancer 2017

Kære rovenner

I foråret lancerede vi ideen omkring indsamling til Knæk Cancer ud fra de kilometre, vi ror io løbet af sæsonen.
Heldigvis fik vi mange positive tilkendsegivelser fra jer.
Nu er det meget snart Knæk Cancer Uge, og vi vil bede jer, der vil donere et beløb/roet kilometer eller bare et beløg til Knæk Cancer, om at gå ind på følgende link:
hvor der er frit spil - alle bidrag er velkomne
Har du fx roet 500 kilometrer og vil donere 25 øre/km, så indbetaler du 0,25 x 500 = 125,- kroner.
I afgør selv om I vil bidrage med navn eller som anonym.
I afgør ligeledes på hjemmesiden, om I vil have et skattefradrag for jeres donation. I påkommende tilfælde skal I indtaste jeres personnummer i det anførte felt.

Vi håber på, at de mange roede kilometre vil give sig udslag i et rigtigt pænt beløb til det mere end gode formål.
På indsamlingsgruppens vegne

Steen O.

motionsroning

Er der nogen til motionsroning i dag 31/8 kl.17.00?
I mandags var der ingen på trods af perfekt vejr.

Hejsa, jeg er desværre meget

Hejsa, jeg er desværre meget arbejdsramt, så jeg kommer ikke i dag. Mvh. Lærke

Knæk Cancer

Tak til dig, Steen Olesen, for dit gode initiativ og dit store arbejde for at samle penge ind til "Knæk Cancer" i 2017.
Vi synes, at det er en god idé, at også vi medlemmer frivilligt kan tegne os for et mindre beløb pr. roet kilometer i sæsonen. Vi har et mål om begge at nå 1000 km, og vi vil snarest og anonymt give dig besked om, hvor mange penge vi vil donere pr. km.
Maria og Poul Calmann-Hinke

Ældreroerne's Vinterfest 2016

Først vil jeg gerne ha' lov, at sige tusind tak for en fantastisk vinterfest 2016.
Så vil jeg gerne ha' lov at takke de ældreroer, der stemte på mig som året's ældreroer 2016.
Rohilsen
129 Mogens Christiansen

Kalenderen

Hej alle, jeg har opdateret kalenderen her på hjemmesiden med div. arrangementer, jeg kender til, typisk de regattaer mastersroerne plejer at tage til, og hvad jeg ellers lige ved. Men det er jo ikke alt jeg ved og kender til, så kom endelig med relevante arrangementer, der også skal i klubbens kalender! Hilsen Sanne.