Ungdomsroning

Ny roer?

Er du over 12 år og interesseret i at prøve kræfter med roningen? Så kontakt os og hør nærmere. Vi er meget interesserede i at få flere unge i gang med at ro, så det er bare om at maile eller komme forbi en dag, hvor der er ungdomstræning. Det er typisk mandag, onsdag, torsdag kl. ca. 17-19.  Klubben har p.t. en stor gruppe aktive unge. Der er mulighed for såvel kaproning som motion, og vinteren igennem tilbydes alskens aktiviteter: ergometertræning, svømning, hyggeaftener, fælles madlavning og meget andet.

Ungdomsgruppen kan også findes på Facebook, hvor meget af den daglige information kører.

Kontakt: roskoleatfredensborgroklub [dot] dk (Roskole) eller ungdomatfredensborgroklub [dot] dk (Ungdom).